Pochodnický spolek

pochodnickyspolek se věnuje přípravám a organizaci pochodů pro širokou veřejnost.

Propozice:
Ocenění:
Registrace:
Leták:
Mapy:
Fotogalerie:
Platby příspěvků:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že organizátoři akce „SVĚTLA NAD BUNKRY“ posunuly rozsvícení světel na 21.00, tak tomu přizpůsobujeme start i našeho pochodu na 20:00. Po projití dělostřeleckou tvrzí pak budete mít od 21:00 díky větší tmě lepší výhled na ostatní osvětlené pevnosti a bunkry.

Registrace na místě bude probíhat již od 12 hodin a účastníci budou označeny páskou, která jim umožní výhodné vstupné do těžkého objektu KS – 14 a to za 40 Kč před začátkem samotného pochodu. Samozřejmě pro účastníky pochodu CaO bude KS – 14 otevřena do 22 hodin.

Zvýhodněný stup do vojenského muzea, které se nachází v blízkosti samotného objektu KS 14 je pro účastníky pochodu 60 Kč.

Další malé překvapení pro naše účastníky, kteří přijedou dříve na náš pochod CaO a to prohlídka KS-8. Vstupné dobrovolné a otevírací doba 9:00 – 23:00 hod. Takže bude možné navštívit i v průběhu samotného pochodu. Ovšem trasa se trochu prodlouží. Určitě využijte tuto jedinečnou nabídku, kde ještě na vás čeká nová turistická známka a nové razítko tohoto srubu.

Na jednom z nejlépe zrekonstruovaných objektů K-S 5 bude v době od 10.00 do 16.00 hod. probíhat akce Oživený bunkr,  kde Vás průvodci přivítají v dobových uniformách.

Za vzniklé organizační problémy se omlouváme.